Outsource Communications

Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel, België
T: +32 2 451 00 00
Email: hello(at)outsource.be
VAT: BE 0450 235 594

Let’s socialize!
Blijf op de hoogte!

Hallo


Bedankt voor uw interesse in Outsource Communications.

Wij bieden advies, projectmanagement, ondersteuning en training op het gebied van corporate communicatie, public relations, social media en content marketing. Al meer dan twintig jaar helpen we onze klanten om hun bedrijf op de kaart te zetten en hun business uit te breiden.

We werken aan ‘glokale’ opdrachten voor internationale en lokale bedrijven uit de automobiel-, engineering-, HR- , ICT-, verzekerings- en reissector, het onderwijs, de financiële en professionele dienstensector, de industriële productiesector evenals de gezondheidszorg, horeca, farmaceutica en retail. Sommige klanten doen al een beroep op ons sinds dag één.

Nog wat meer weten? Neem er een kopje koffie of thee bij, en bekijk ons recent werk even. Daarna horen we graag wat u ervan denkt, en komen we met veel plezier uitleggen hoe we samen kunnen bouwen aan de reputatie van uw bedrijf.


What's happening?

Bosch rijhulp – website

Jonge chauffeurs nemen vaak onnodige risico’s in het verkeer, die rijhulpsystemen kunnen voorkomen. We organiseerden voor Bosch een namiddag workshops, en maakten deze mooie infosite.

Content marketing voor Unique

Herinner je je die zoektocht naar je 1e job? Wij ook… Om young potentials de weg naar Unique makkelijker te laten vinden, zetten we het Start to Work content marketing-project voor hen op de rails.

Interview: Valérie Sasset in HUG*Magazine

Bij Outsource vinden we dat een sterke vrouw een sterk interview verdient. Valérie Sasset (BCD Travel) verscheen in HUG*Magazine met een interview over haar leven als vrouw aan de top.

Outsource Communications: Content Marketing e-book

Ons eerste e-book is een feit! Wil je graag alles te weten komen over content marketing, en dan vooral hoe je ermee aan de slag kan in jouw organisatie? Klik, download en lees.

Vlerick Alumni Marketing Colloquium

To infinity… and beyond! Via social media en advertising promoten we het Vlerick Alumni Marketing Colloquium dat plaatsvindt op donderdag 12 mei. Thema dit jaar? Infinity marketing!

Bosch Workshop

De workshop die we voor Bosch Power Tools bedachten, was een echte hit op de Libelle Winterfair. Wellicht zaten deze handige harry’s daar voor iets tussen; zij assisteerden de bezoekers.

Wat doen we?

Strategie Strategie

Iedereen heeft een mening over communicatie. Weinigen zien het volle potentieel en begrijpen de toegevoegde waarde ervan. Wij helpen u om de juiste strategische keuzes te maken en uw visie en ambities kraakhelder te formuleren. Duidelijke afspraken en verwachtingen van alle betrokkenen inbegrepen. Want communicatie mag dan wel van iedereen zijn, finaal kijken de mensen wel naar u.

Regie Regie

Hoe vergroot u de impact van communicatie? Door te doen wat er toe doet. Wij koppelen de strategie van uw bedrijf en het communicatieplan naadloos aan elkaar. We zorgen voor het nodige bereik en maken werk van een efficiënte en effectieve communicatieaanpak. Zo versterken we de positionering van uw bedrijf, inzake brand awareness (naamsbekendheid) en brand image (reputatie). Herkenning en erkenning.

Productie Productie

Meer dan een goed verhaal hebt u doorgaans niet nodig om mensen voor uw zaak te winnen. En veel bedrijven hebben goeie verhalen zat, maar krijgen ze niet verteld. Samen hertalen we uw visie, mening, onderzoek, expertise en realisaties naar relevante content. Die brengen we aan de man via een eigentijdse communicatiemix. Denk PR, social media en content marketing. Zo blazen we uw bedrijf en reputatie leven in.

Training Training

Social media efficiënt inzetten, aan de slag met content marketing, overtuigend presenteren, interviews geven, het communicatieplan anno nu, een sterke elevator pitch ontwikkelen, uw employee value proposition vormgeven, communicatie meten,… Wij delen graag onze expertise. Schuif aan bij een open training, boek ons voor een lunchsessie, brainstorm of workshop, of neem contact op voor een leertraject op maat van uw organisatie.

Blog

Straffe verhalen gebaseerd op waargebeurde feiten. Niet voor gevoelige zieltjes.

Briefwisseling met Nederland

Briefwisseling met Nederland

Geschreven door op mrt 10, 2017

Geachte mevrouw en mijnheren van ItsaRep
Beste Chantal, Ward en Erik

Allereerst wensen wij onze welgemeende excuses aan te bieden, wegens het laattijdig tot u gearriveerde schrijven. Niettegenstaande dit nooit gebeurd zou zijn, indien de fusie […]

PR vandaag: praktijkcase(s) van Bosch

PR vandaag: praktijkcase(s) van Bosch

Geschreven door op mei 4, 2016

Er wordt hier op kantoor nog vaak gegniffeld over mijn laadpaalevent bij Bosch. Maar het is wel een mooi voorbeeld van hoe PR ook anders, en breder kan. Bosch draagt e-mobiliteit hoog in het vaandel en daarom werd eind augustus 2014 op de terreinen van Robert Bosch N.V. in Anderlecht een laadpaal van Bosch geïnstalleerd. […]

Software speeddating: hoe vind je snel een goede match voor je communicatieteam?

Software speeddating: hoe vind je snel een goede match voor je communicatieteam?

Geschreven door op apr 14, 2016

(Auteur: Frederik Vincx) Bijna vier maanden geleden startten velen van ons het jaar met goede voornemens. Meer naar de fitness gaan. Beter eten. Meer lezen. Wat blijft er na een kwartaal nog over van onze voornemens? Als bouwer van communicatiesoftware zag ik in januari ook veel communicatieteams met goede voornemens. Hun workflow verbeteren stond hoog op […]

Wat zeggen onze klanten?

Serge Sadzo, senior director marketing & communications EMEA

BCD Travel werkt al heel wat jaren samen met Outsource Communications. Ons team bij Outsource geeft goed advies, is altijd bereikbaar en is helemaal op de hoogte van wat er leeft in onze organisatie en sector. Daarnaast hanteren ze een persoonlijke, creatieve en proactieve aanpak; helemaal in lijn met de kernwaarden van BCD Travel.”

- Serge Sadzo, senior director marketing & communications EMEA
Kris Poté, vicedirecteur marketing en communicatie

“Outsource werkt al meer dan tien jaar voor Capgemini als partner op gebied van strategische communicatie en media buying. We zijn niet alleen tevreden over de samenwerking omwille van de betrouwbare service en de snelle responstijd, maar ook omdat het bedrijf altijd openstaat voor dialoog en kan presteren in een multinationale omgeving.”

- Kris Poté, vicedirecteur marketing en communicatie
Laurent Schots, corp. online media & PR global communications

UCB werkt al enkele jaren samen met Outsource. Zij kennen onze sector, werken heel proactief en zijn flexibel. Ik beschouw dit bedrijf als een trouwe partner die ons eigen communicatieteam perfect aanvult. Ik kan Outsource echt aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een bekwaam en betrouwbaar communicatiebureau.”

- Laurent Schots, corp. online media & PR global communications