SETT (School Education Transformation Technology) is het grootste evenement in Vlaanderen rond de toekomst van het onderwijs. Met een uitgebreid conferentieprogramma en een grote, gratis toegankelijke technologiebeurs worden thema’s als onderwijstransformatie en -technologie uitgebreid behandeld. Als expert in audiovisuele technologie voor het onderwijs, kon Dialog daar niet ontbreken.

Outcome

Dankzij een sterk plan en de koffieverslaving van de leerkrachten, slaagden we er in meer dan 300 scans te verzamelen waarvan 80 gekwalificeerde leads. De beursstand was tijdens de hele looptijd van de beurs bevolkt met koffieliefhebbers. Tevreden bezoekers én een tevreden klant!

Over het project

Periode
najaar 2019

Klant
Dialog

Doelstelling

Leadgeneratie op de educationmarkt voor interactieve displays en andere hard- en software van Dialog.

KPI’s

  • 75 qualified leads
  • Visibiliteit online en op de beursvloer

PESO tools

PESO staat voor PaidEarnedShared en Owned media. Dat zijn overkoepelende termen voor wat in grote lijnen kan worden gezien als online bereik via respectievelijk advertising, publiciteit, social media en de eigen communicatiekanalen.

Deze tools zijn ingezet bij Dialog

Paid        
Earned   Speaking opportunity
Shared   LinkedIn, video
Owned   Flyer/Brochure

OPLOSSING

Outsource creëerde voor Dialog een beursconcept voor SETT. Ook het volledige ontwerp, alle bestickering, meubels en inkleding voor de beursstand mogen we op ons conto schrijven. Het centrale thema van de stand werd koffie, voor de meeste leerkrachten onmisbaar. In ruil voor een scan van hun badge, ontvingen bezoekers een gratis koffie van onze barista op de stand én een demonstratie op de interactieve touchscreens. Natuurlijk kon men onder het genot van een uitstekende latte ook een gesprekje met een Dialog-medewerker aanknopen. Wie meteen ook een bezoek op school inplande, kreeg een herbruikbare koffiebeker van Dialog mee naar huis.

Zowel voor, tijdens, als na de beurs werden volgers via Linkedin op de hoogte gehouden.

Beursconcept - koffiebeker