Communicatie

“Kwaliteit is ons beste reklaam,” zegt de beenhouwer. Dat klopt. Maar mag het iets meer zijn? Klanten zijn net als mensen en die houden van een vlekkeloze gebruikservaring en een zekere exclusiviteit bovenop die kwaliteit. Ook in B2B. Wij zetten communicatie gericht in om een unieke klantenervaring te realiseren. We zorgen ervoor dat je bedrijf positief over de tongen gaat. Want tevreden klanten zijn de belangrijkste ambassadeurs van je bedrijf. En tevreden klanten keren terug.

01

Communicatie Support

Van strategie en plan tot projectmanagement en de praktische invulling van de communicatie-activiteiten. We helpen je om de band met klanten te versterken in het voordeel van je bedrijf en reputatie.

02

Communicatie Content

Events, workshops, webinars, speeches, presentaties, mailings, noem maar op. Alles wat je nodig hebt om klanten te blijven inspireren en engageren.

03

Referentie Programma

Tevreden klanten zijn je beste verkopers. Maar vaak is het een heel gedoe om ze aan de praat te krijgen. Wij nemen die klus graag over. En we zorgen voor een continue stroom aan klantenverhalen voor PR, marketing en communicatie. In woord en beeld.

04

Reputatie Monitoring

Van online en social mediamonitoring tot tevredenheidsenquêtes, wij helpen je graag om de vinger aan de pols te houden bij je klanten. Zo kan je positieve verhalen in je voordeel benutten en spoor je eventuele problemen tijdig op.

Op zoek naar een allround-communicatiebureau?

Contacteer ons