Dé statusupdate: september

Dé statusupdate: september

September, dat is doorgaans rennen-springen-vliegen-duiken-vallen-opstaan-en-weer-doorgaan. Ook dit jaar. Benieuwd waar we zoal opgedoken zijn? Lees dan vooral verder!

Dossier voor Leeuw van de Export voor OTN Systems

Net voor de zomer contacteerde OTN Systems ons voor hun nominatie voor de Leeuw van de Export! En dat is niet toevallig, want vorig jaar gingen we aan de slag voor het dossier van FAM, dat uiteindelijk tot Leeuw van de Export 2020 werd bekroond. Met veel plezier namen we de uitdaging aan, en werkten we samen met hen de content, hun dossier en hun presentatie uit. Of ze gewonnen hebben? 🤔 Daarvoor sturen we je graag naar de LinkedIn-pagina van OTN Systems.

Lancering van een verzekering voor cohousers voor Flora

Midden september lanceerde Flora, een start-up van Ethias, de allereerste 100% digitale verzekering voor cohousers in België. Wij werkten mee aan het PR-luik: verschillende persberichten opstellen, pitchen bij journalisten, een campagne met influencers, … 100% ons ding! Ook altijd fijn: onze efforts leverden heel wat coverage op.

Video over mobiliteit voor Ethias

Ethias lanceerde vlak voor de zomer Ethi'Hub: dé incubator voor nieuwe ideeën van het bedrijf. Die focust op 3 ecosystemen: mobiliteit, gezondheid en woning. Tijdens de Week van de Mobiliteit publiceerden we een video die alle projecten van Ethias over mobiliteit bundelt. Benieuwd? Bekijk de video dan via LinkedIn, liken mag natuurlijk ook altijd. 😉

Online persconferentie voor Capgemini

Capgemini bracht vorige maand het World InsurTech Report uit. Samen organiseerden we een online persconferentie, gewoon vanuit ons kantoor in Wemmel. Een heel specifiek onderwerp, maar we kregen toch 11 journalisten gemotiveerd om in te bellen. Zij kwamen alles te weten over de opmars van alternatieve verzekeraars.

De setting voor de persconferentie

Interview in Handling & Storage Solutions voor TGW

Voor TGW Logistics Group, onze klant die logistieke centra ontwerpt en bouwt, interviewden we Joel Garbutt, Chief Sales Officer van TGW in Noord-Europa. Hij vertelde over de groei van e-commerce door de covidpandemie, het gebruik van robots om pakjes samen te stellen en de zoektocht naar technici voor de distributiecentra. Het resultaat lees je in Handling & Storage Solutions, het grootste magazine voor de logistieke sector in het Verenigd Koninkrijk.

Kick-off meeting met EQUANS BeLux

Op de laatste dag van de maand stond er nog een kick-off meeting bij EQUANS BeLux (vroeger bekend als Engie Solutions) in de agenda van Leen en Baptiste. We kijken uit naar dit mooie, nieuwe project!

Let’s go!

Geef je reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.