Marketing

Let’s face it: niemand houdt van verkoopspraatjes. Mensen willen informatie. Op maat, op tijd en makkelijk te verteren. Ook in b2b. Wij zetten marketing in om de band met potentiële klanten nauwer aan te halen. We maken de kennis en expertise van je bedrijf toegankelijk. En we delen klantenverhalen en -ervaringen om mensen te informeren, te inspireren en finaal te engageren. Het resultaat? Een duidelijke positionering van je bedrijf en erkenning van de expertise van de medewerkers. En oh ja, leads natuurlijk.

01

Marketing Support

Van strategie en plan tot projectmanagement en de praktische invulling van de marketingactiviteiten. We staan je bij met raad en daad doorheen de hele customer journey en op alle touchpoints.

02

Marketing Content

Websites, nieuwsbrieven, e-mail marketing, landingspagina’s, klantenverhalen, white papers, e-books, (gast)blogs, brochures, folders, infografieken, video’s en podcasts. Kortom, alles wat je nodig hebt voor goeie content marketing.

03

Storyline Workshop

Kijk eens met een frisse blik naar je bedrijf en geef je marketing een inhoudelijke upgrade. Een wervende verhaallijn, op maat van de klant. Geïnspireerd op het werk van Simon Sinek.

04

Advertising

Verhoog het rendement van je investering in content. Een slimme advertisingcampagne zorgt voor extra bereik. Van contributed articles op mediaplatformen tot social advertising: ga waar de klant gaat.

05

Marketing Metrics

Van Google Analytics tot social metrics, wij helpen je graag om een sterk dashboard te ontwikkelen voor je marketingactiviteiten. Zo hou je tijdens je campagnes zicht op bereik, interesse, interactie en conversie.