Reputation Architects

Feit: bedrijven die investeren in een positieve uitstraling, hebben het makkelijker om mensen warm te maken voor hun project. En om draagvlak te creëren voor verandering. Ook in B2B. Samen verzilveren we de kennis, realisaties en cultuur van je organisatie in het voordeel van haar reputatie bij (potentiële) klanten en medewerkers. Via een geïntegreerde en methodologische aanpak van PR, marketing en communicatie, zetten we je bedrijf stevig op de kaart.

Bewezen aanpak

01

Set goals

Wie wil je bereiken en waar wil je naartoe? Succes start met het stellen van de juiste vragen aan de juiste mensen. En dat inzicht  toepassen om slimme doelstellingen te zetten.

02

Get tactical

Wat leeft er in en om je bedrijf en de markt? Waar maak je het verschil? En hoe gebruik je dat in je voordeel? Een goed idee is vaak het halve werk.

03

Create stories

Ontwikkel een wervende verhaallijn, in woord en beeld. Werk op maat en met regelmaat. De sterkste verhalen leveren doorgaans de beste resultaten. On- en offline.

04

Build influence

Ga PESO. Sterke verhalen verdienen een sterke communicatiemix. Een geïntegreerde aanpak via Paid, Earned, Shared en Owned media is de beste garantie op bereik.

05

Measure effect

Wat je meet is wat je krijgt. Dus meet je bij voorkeur alles. Van bereik en interesse tot interactie en conversie. Zo ziet succes eruit.

Meer informatie?

VRAAG HET ONS
T

Tevreden klanten

Wij werken voor internationale en lokale bedrijven, vooral actief in Healthcare, Business travel, IT, Engineering en Professional services.
 
AirPlus
Aleris
Ansell
Bardahl
BCD Travel
Bosch
Capgemini
CardioService
Codit
Computer Profile
CV Warehouse
Dimension Data
Indaver
Merck
Nucleus
Owens-Illinois
Phi Data
Puratos
RingRing
Senior Assist
Sogeti
TGW Group
Toreon
Tork
Tosoh
UCB
Unique
Van Kelst & co
Wolters Kluwer
Xperthis
Xylem
 

Wat kunnen we voor jouw bedrijf doen?

VERTEL HET ONS