Technologie zit in ons dna

Waarom tech?
Ooit werkten we enkel voor IT-bedrijven, maar de digitale transformatie zorgt ervoor dat heel wat bedrijven zich omscholen tot tech-bedrijf. Tot onze grote vreugde. De niches waarin wij ons hart ophalen: industry, health, travel, IT en HR. De topics waar we het warm van krijgen: IoT, AI, digitale transformatie, mobility, en alles wat *smart* is.

(Beter) communiceren?
PR. Marketing. Corporate communicatie. Interne communicatie. Crisiscommunicatie. Employer branding en HR communicatie. De lijst wordt nog langer, want we laten ons niet in een hokje duwen. Wat we dan precies doen? Simpel: business-strategie vertalen in actionable communicatie-activiteiten die dingen in beweging zetten. Altijd via uitstekende content – gesproken, geschreven of in beeld gebracht. Altijd voorzien van het juiste bereik.

Bewezen aanpak

01

Set goals

Wie wil je bereiken en waar wil je naartoe? Succes start met het stellen van de juiste vragen aan de juiste mensen. En dat inzicht  toepassen om slimme doelstellingen te zetten.

02

Get tactical

Wat leeft er in en om je bedrijf en de markt? Waar maak je het verschil? En hoe gebruik je dat in je voordeel? Een goed idee is vaak het halve werk.

03

Create stories

Ontwikkel een wervende verhaallijn, in woord en beeld. Werk op maat en met regelmaat. De sterkste verhalen leveren doorgaans de beste resultaten. On- en offline.

04

Build influence

Ga PESO. Sterke verhalen verdienen een sterke communicatiemix. Een geïntegreerde aanpak via Paid, Earned, Shared en Owned media is de beste garantie op bereik.

05

Measure effect

Wat je meet is wat je krijgt. Dus meet je bij voorkeur alles. Van bereik en interesse tot interactie en conversie. Zo ziet succes eruit.

Meer informatie?

VRAAG HET ONS
T

Tevreden klanten

Wij werken voor lokale en internationale bedrijven die technologie in het hart van hun activiteiten hebben. De meeste van onze klanten zijn actief in IT, industrie, healthcare, business travel, HR of professional services.
 
Aleris
Ansell
Bardahl
BATM
BCD Travel
Bosch
Capgemini
CardioService
Codit
CV Warehouse
Dimension Data
Elugie
Fam
HPE
Indaver
Nucleus
Owens-Illinois
Phi Data
Puratos
Sogeti
TGW Group
Tork
Tosoh
Tresco
UCB
Van In
Van Kelst & co
Wolters Kluwer
Xperthis
Xylem
 

Wat kunnen we voor jouw bedrijf doen?

VERTEL HET ONS