PR

Positieve aandacht zorgt ervoor dat mensen je bedrijf ook positief evalueren. Een goeie band met de media, opiniemakers en communities in je vakgebied, verricht daarbij wonderen. Ook in B2B. Wij zetten PR in om de markt warm te maken voor je bedrijf en zijn mensen, je visie en aanbod. We creëren een forum voor klanten, het management en expert-collega's en bouwen zo aan een positief verhaal. Het resultaat? Een stevige boost voor je naamsbekendheid en geloofwaardigheid.

01

PR Support

PR-advies, redactionele planning, interviews, news jacking, persconferenties en speaking opportunities. Samen zetten we je bedrijf op de radar.

02

PR Content

Nieuws- en persberichten, achtergrondverhalen en opiniebijdragen, klantenverhalen, white papers, (gast)blogs, infografieken, video’s en podcasts. Wij tekenen met plezier jouw verhalen op.

03

PR Training

Van interviewcoaching tot full-blown mediatraining, van oude media tot nieuwe media; we brengen de woordvoerders van je bedrijf graag de kneepjes van het vak bij.

04

PR Deals

Geef je PR-resultaten een fikse duw in de rug met een beperkte investering in online en social advertising. Zo optimaliseer je de efficiëntie en het bereik van je PR-activiteiten.

05

PR Monitoring

Van nieuws- en social media-alerts tot doorgedreven benchmark- en reputatieanalyses. Wij lezen tussen de regels door en dat levert jou vaak waardevolle informatie op.