Dit zijn wij

Gedreven, vol goesting en uiterst gefocust. Maar ook rechtuit, complexloos en prettig gestoord. We houden van eenvoud en kwaliteit. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

We verwachten van jou niets anders.

Bekijk onze vacatures

Amal – Consultant

Gebeten door wanderlust zoekt Amal steeds manieren om grenzen te verleggen. Ze reisde vanuit het verre Limburg om ons team te vervoegen. Of ze haar accent behouden heeft? Daar beslis je zelf over.

Astrid – Junior Consultant

Haar vrolijkheid kan besmettelijk zijn en ze staat altijd klaar met een luisterend oor. “Sharing is caring” is Astrid’s leuze.

Audrey – Media Analist

Audrey leest graag, vooral tussen de lijntjes. Als media-analist volgt ze van dichtbij op wat de media over onze klanten publiceren.

Baptiste – Senior Consultant

Baptiste is een doorgewinterde marketing & communicatie professional. Wat hem dolgelukkig maakt? Inventieve content strategieën en grote interactieve campagnes, mét meetbare impact! En zonder file op kantoor geraken, dat ook.

Daan – Boekhouder & Fiscalist

Ontmoet Daan: onze financiële ruggengraat. Zonder hem zou het op financieel vlak een hele warboel worden. En dat willen we niet, toch? Oh, en met zijn voorliefde voor gadgets luistert hij ook wel naar de naam Q.

Frederique – Consultant

Als jongste van het team moet ze haar mannetje weten te staan. Maar met haar portie digitale skills en creativiteit kan ze de strijd op één been aan.

Gert – Senior Consultant & Partner

Gert werkt al meer dan tien jaar bij ons. Hij is onze evangelist. Gepassioneerd en altijd met flair. Keerzijde van die medaille: hij blijft maar doordrammen. Onze gouden raad? Gewoon doen wat hij zegt.

Jena – Junior Consultant

Als een van de jongsten, leert Jena graag alle tips & tricks van de PR-wereld. Daarnaast is ze een fulltime taalliefhebber en zet ze graag de puntjes op de i in de vier talen die zij beheerst.

John – Consultant

John weet wat klanten willen en gaat steeds tot het uiterste om dat te realiseren. Je zou het misschien niet zeggen, maar hij doet alles met een glimlach.

Jurgen – Webdesigner

Jurgen is onze web designer, gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce. Dringend een webshop of registratieplatform nodig voor uw event? Enter Jurgen.

Katleen – Office Manager

Katleen nr. 2 is onze Office Manager aka “the fixer”. Haar taak: zorgen dat wij ons werk kunnen doen zonder zorgen. Probleempje? Katleen lost het met de glimlach op!

Katleen – Managing Director

Katleen gaat uitdagingen aan met een charmante glimlach. Vooral wanneer ze u vertelt dat u het helemaal mis hebt. Maak u geen zorgen, dat overkomt ons elke dag.

Leen – Senior Consultant & Partner

Leen heeft het bijzondere talent om complexe dingen makkelijker te maken. Daarom zorgt zij er dus voor dat alles hier op wieltjes loopt. Problemen met de buitenspelregel bij voetbal? Ook dat legt Leen u geduldig uit.

Martine – F&A Officer

Martine beheert onze boekhouding. Ze is een financieel genie. Door haar passie voor cijfers en drang naar perfectionisme is ze de geknipte persoon voor de job.

Rein – Junior Consultant

Nieuwsgierigheid is haar grootste zwakte, al komt dat Rein af en toe goed uit. Research is haar forte dus als er toch iets is dat ze niet weet, duurt dat nooit lang.

Sam – Copywriter

Sam stelt de moeilijkste vragen. Tot hij het volledige plaatje snapt. Maar dan is er geen houden meer aan: met zijn toetsenbord in de aanslag schrijft hij de ene impactvolle tekst na de andere.

Tony – Media Analist

Wat gebeurt er in uw sector? Wie is er aan het woord? Wie heeft er een mening? En wat schrijven de media over uw product of dat van uw concurrent? Tony kan het u vertellen.