Dit zijn wij

Outsource, dat is de combinatie van 12 knappe koppen. Knap, omdat we ons vak tot in de puntjes beheersen (onze communicatie experts), omdat we onze klanten zo goed kennen dat het soms ongemakkelijk wordt (onze consultants) of omdat we die 2 eigenschappen subliem combineren (onze senior consultants). Maar bovenal, omdat we gewoon graag werk afleveren dat een verschil kan maken. We zijn rechtuit, complexloos en prettig gestoord. We houden van eenvoud en kwaliteit. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

We verwachten van jou niets anders.

Bekijk onze vacatures

Amal – Communication Expert

Gebeten door wanderlust zoekt Amal steeds manieren om grenzen te verleggen. Ze reisde vanuit het verre Limburg om ons team te vervoegen. Of ze haar accent behouden heeft? Daar beslis je zelf over.

Astrid – Communication Expert

Haar vrolijkheid kan besmettelijk zijn en ze staat altijd klaar met een luisterend oor. “Sharing is caring” is Astrid’s leuze.

Baptiste – Senior Consultant

Baptiste is een doorgewinterde marketing & communicatie professional. Wat hem dolgelukkig maakt? Inventieve content strategieën en grote interactieve campagnes, mét meetbare impact! En zonder file op kantoor geraken, dat ook.

Daan – Boekhouder & Fiscalist

Ontmoet Daan: onze financiële ruggengraat. Zonder hem zou het op financieel vlak een hele warboel worden. En dat willen we niet, toch? Oh, en met zijn voorliefde voor gadgets luistert hij ook wel naar de naam Q.

Frederique – Graphic Designer

Als jongste van het team moet ze haar mannetje weten te staan. Maar met haar portie digitale skills en creativiteit kan ze de strijd op één been aan.

Gert – Senior Consultant & Partner

Gert werkt al meer dan tien jaar bij ons. Hij is onze evangelist. Gepassioneerd en altijd met flair. Keerzijde van die medaille: hij blijft maar doordrammen. Onze gouden raad? Gewoon doen wat hij zegt.

John – Communication Consultant

John is sinds 1999 actief in PR & communicatieadvies. Gaat steeds tot het uiterste voor zijn klanten, en doet alles met de glimlach.

Jurgen – Webdesigner

Jurgen is onze web designer, gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce. Dringend een webshop of registratieplatform nodig voor uw event? Enter Jurgen.

Katleen – Managing Director

Katleen gaat uitdagingen aan met een charmante glimlach. Vooral wanneer ze u vertelt dat u het helemaal mis hebt. Maak u geen zorgen, dat overkomt ons elke dag.

Leen – Senior Consultant & Partner

Leen heeft het bijzondere talent om complexe dingen makkelijker te maken. Daarom zorgt zij er dus voor dat alles hier op wieltjes loopt. Problemen met de buitenspelregel bij voetbal? Ook dat legt Leen u geduldig uit.

Martine – F&A Officer

Martine beheert onze boekhouding. Ze is een financieel genie. Door haar passie voor cijfers en drang naar perfectionisme is ze de geknipte persoon voor de job.

Simon – Senior Consultant

Met vijf jaar ervaring in PR en marketing kan Simon alle geïntegreerde communicatievraagstukken aan. Naast communicatie-advies, mag je hem ook vragen stellen over geschiedenis, reizen en duiken, maar dan liefst bij een goede Westmalle Tripel.
sylvia

Sylvia – HR Manager

Een gelukkige werknemer in een goed draaiende organisatie dat is Sylvia haar voornaamste bekommernis. Het optimaal inzetten en laten renderen van talenten, daar gaat ze voor.