Dit zijn wij

Outsource, dat is de combinatie van 13 knappe koppen. Knap, omdat we ons vak tot in de puntjes beheersen (onze communicatie experts), omdat we onze klanten zo goed kennen dat het soms ongemakkelijk wordt (onze consultants) of omdat we die 2 eigenschappen subliem combineren (onze senior consultants). Maar bovenal, omdat we gewoon graag werk afleveren dat een verschil kan maken. We zijn rechtuit, complexloos en prettig gestoord. We houden van eenvoud en kwaliteit. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

We verwachten van jou niets anders.

Bekijk onze vacatures

Astrid – Communication Expert

Astrid functioneert het best wanneer de zon schijnt – of dat nu in Griekenland of op de latten in de bergen is. Ze is een krak in het organiseren van bedrijfsevenementen en het managen van projecten.

Baptiste – Senior Consultant

Baptiste is een doorgewinterde marketing & communicatie professional. Wat hem dolgelukkig maakt? Inventieve content strategieën en grote interactieve campagnes, mét meetbare impact! En zonder file op kantoor geraken, dat ook.

Daan – Boekhouder & Fiscalist

Ontmoet Daan: onze financiële ruggengraat. Zonder hem zou het op financieel vlak een hele warboel worden. En dat willen we niet, toch? Oh, en met zijn voorliefde voor gadgets luistert hij ook wel naar de naam Q.

Frederique – Graphic Designer

Frederique (Fre voor de vrienden) is het grafische brein achter Outsource en weet hier prima haar mannetje te staan. Een volledig nieuwe branding ontwikkelen of een whitepaper designen? Fre doet alles met de glimlach.

Gert – Senior Consultant & Partner

Gert werkt al meer dan tien jaar bij ons. Hij is onze evangelist. Gepassioneerd en altijd met flair. Keerzijde van die medaille: hij blijft maar doordrammen. Onze gouden raad? Gewoon doen wat hij zegt.

John – Communication Consultant

John is – met een tussenpauze van enkele jaren – één van de collega’s die al het langst bij Outsource werkt. In die tijd is hij een ervaren rot geworden in PR en gaat hij nog steeds tot het uiterste voor zijn klanten.

Katleen – Managing Director

Katleen gaat uitdagingen aan met een charmante glimlach. Vooral wanneer ze u vertelt dat u het helemaal mis hebt. Maak u geen zorgen, dat overkomt ons elke dag.

Leen – Senior Consultant & Partner

Leen heeft het bijzondere talent om complexe dingen makkelijker te maken. Daarom zorgt zij er dus voor dat alles hier op wieltjes loopt. Problemen met de buitenspelregel bij voetbal? Ook dat legt Leen u geduldig uit.

Martine – F&A Officer

Martine beheert onze boekhouding. Ze is een financieel genie. Door haar passie voor cijfers en drang naar perfectionisme is ze de geknipte persoon voor de job.

Sarah Menu

Sarah – Communication Expert

Sarah volgt alles op de voet op het gebied van hardware en software, leest veel in haar vrije tijd, heeft een zwak voor bitterballen en haalt zo nu en dan haar scherpe pen boven om meningen (eigen of andere) te ventileren.
Siel Debouver

Siel – Communication Assistant

Een social post, een persbericht of een blog, Siel maakt de zaken graag helder met weinig woorden. Ze is de jongste van de bende en wordt enthousiast van inspirerende interviews, verre reizen en schrijvers die goochelen met taal. Ook voor een update over het laatste nieuws of interessante weetjes over de klarinet kan je bij haar terecht.
sylvia

Sylvia – HR Manager

Een gelukkige werknemer in een goed draaiende organisatie dat is Sylvia haar voornaamste bekommernis. Het optimaal inzetten en laten renderen van talenten, daar gaat ze voor.