Dit zijn wij

Outsource, dat is de combinatie van 14 knappe koppen. Knap, omdat we ons vak tot in de puntjes beheersen (onze communicatie experts), omdat we onze klanten zo goed kennen dat het soms ongemakkelijk wordt (onze consultants) of omdat we die 2 eigenschappen subliem combineren (onze senior consultants). Maar bovenal, omdat we gewoon graag werk afleveren dat een verschil kan maken. We zijn rechtuit, complexloos en prettig gestoord. We houden van eenvoud en kwaliteit. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

We verwachten van jou niets anders.

Bekijk onze vacatures
Outsource communicatie expert Annelien

Annelien
Communication Expert

Als je Annelien voorbij ziet lopen, waan je je even in de jaren vijftig. Maar op vlak van digitale communicatie is ze graag op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Daarnaast geniet ze van het breken van het suikerlaagje van haar crème brûlée, de geur van oude boeken en het perfecte schuimlaagje op haar cappuccino.

Astrid
Communication Expert

Astrid wordt gelukkig van nieuwe LinkedIn-features, chai lattes en goed georganiseerde evenementen. Haar uitnodigen op andere events is op eigen risico: ze komt er vooral om de productie te analyseren.

Audrey Floru Outsource Communications

Audrey
Senior Media Analyst

Wie Audrey een beetje kent, weet dat ze zich met bijzonder veel passie voor het vak en haar klanten inzet. Wie haar beter kent, weet dat ze gek is van taal (vooral dan de Germaanse varianten) en elke quiz over de betere serie en film wint. Ze sluit nooit compromissen als het over haar onderzoekswerk gaat en vertelt je alles wat je wil weten, maar ook wat je misschien niet wil horen.

Baptiste Gemis Outsource Communications

Baptiste
Senior Consultant & Partner

Baptiste is een generalist met een interesse in zo goed als alles. “La curiosité est un vilain défaut” is volgens hem de meest onzinnige uitdrukking van zijn geliefde Franse taal. Oh ja, nog even dit: what you see is what you get. Eens je dat weet, valt hij best wel mee hoor. 

Elise Verbraeken Outsource Communications

Elise
Communication Assistant

Elise is een krak als het op organisatie aankomt. Met haar tientallen lijstjes houdt ze het hoofd koel en de zaken op orde. Daarnaast heeft ze een passie voor het leren van vreemde talen. Of ze Italiaans enkel geleerd heeft om meer in il Belpaese te kunnen vertoeven? Nee hoor…

Gert Asselman Outsource Communications

Gert
Senior Consultant & Partner

Gert werkt al 20 jaar voor Outsource. Hij is onze evangelist. Gepassioneerd en altijd met flair, adviseert hij onze klanten over de juiste communicatiestrategie in elke situatie. Met een knipoog wanneer het kan, bloedserieus wanneer het moet.

Jens De Greef Outsource Communications

Jens
Media Analyst

Jens houdt van media. En van filosofie. Hij ademt letteren en wijsbegeerte, en dat komt goed van pas in zijn job als media-analist. Hoe tendentieus de berichtgeving ook wordt, Jens houdt het hoofd koel en helpt zijn klanten begrijpen wat er echt staat. Ook tussen de regels. Zo maak je het verschil tussen informatie en kennis.

Outsource Managing Director Katleen Peeters

Katleen
Managing Director & Partner

Katleen gaat uitdagingen aan met een charmante glimlach. Vooral wanneer ze u vertelt dat u het helemaal mis hebt. Maak u geen zorgen, dat overkomt ons elke dag.

Outsource Senior Consultant & partner Leen

Leen
Senior Consultant & Partner

Leen heeft het bijzondere talent om complexe dingen makkelijker te maken. Daarom zorgt zij er dus voor dat alles hier op wieltjes loopt. Problemen met de buitenspelregel bij voetbal? Ook dat legt Leen u geduldig uit.

Outsource Communication Assistant Marion

Marion
Communication Assistant

Met woorden jongleren tot dé perfecte combinatie ontstaat… Het lijkt voor velen waarschijnlijk een gekke hobby, maar Marion houdt er net van. Verder kan onze Franstalige de hit ‘Laat de zon in je hart’ helemaal meezingen!

Siel
Communication Expert

Een social post, een persbericht of een blog, Siel maakt de zaken graag helder met weinig woorden. Ze wordt enthousiast van inspirerende interviews, verre reizen en schrijvers die goochelen met taal. Ook voor interessante weetjes over de klarinet kan je bij haar terecht.